Service & Onderhoud

Valo Service is al vele jaren dé West-Vlaamse referentie in het onderhouden en herstellen van persluchtinstallaties en toebehoren: compressoren, zandstraalcombinaties, straalketels, pneumatische hamers, straalslangen,… Valo Service onderhoudt en herstelt in het eigen atelier en op locatie.

In het Valo Service atelier of op uw locatie of werf

Compressoren, zandstraalcombinaties, straalketels, pneumatische hamers, straalslangen,…worden door Valo Service onderhouden in het eigen atelier. Wat houdt het onderhoud van een persluchtinstallatie in bij Valo Service? Volledig nazicht en controle van het apparaat. Slijtage en beginnende slijtage worden opgespoord. Herstellen en vervangen van onderdelen die tot problemen kunnen leiden gebeuren in het atelier en met originele stukken. Valo Service is een erkend verdeler en onderhoudsatelier voor Atlas Copco. Uw toestel is bij ons in de beste handen.

Niet elke persluchtinstallatie kan zo maar getransporteerd worden. Om die reden doen wij ook onderhoud op werven en in bedrijven.

Plan een onderhoud in ons atelier

  Bijkomende herstelling nodig?

  Kent u de stand van de urenteller? (niet-verplicht)

  Machine gekend door Valo-Service?

  U geeft ons toestemming om de gegevens die u verzendt op te slaan, zodat wij u daarmee kunnen contacteren. Uw informatie wordt niet gedeeld met derden.

   
  Plan een onderhoud op uw locatie

   Bijkomende herstelling nodig?

   Kent u de stand van de urenteller? (niet-verplicht)

   Machine gekend door Valo-Service?

   U geeft ons toestemming om de gegevens die u verzendt op te slaan, zodat wij u daarmee kunnen contacteren. Uw informatie wordt niet gedeeld met derden.

   Interventie bij uitval

   Welke type interventies doen wij?

   • Panne: Een compressor of straalapparaat is defect tijdens de werkzaamheden? U kan Valo Service contacteren voor een interventie op verplaatsing. Ook als u nog geen klant bent, kan u op ons rekenen.
   • Vervangtoestel: Indien mogelijk zal ons interventieteam een vervangtoestel meebrengen, zodat u verder geen tijd verliest.
   • Snelle service: Uw Valo team is snel ter plaaste. Tenzij wij natuurlijk in een file terechtkomen.

   Er zijn natuurlijk ook een paar voorwaarden:

   • Radius: Interventies gebeuren enkel Interventiestraal Valo Servicebinnen een straal van 50km .
   • Specialisatie: Wij zijn gespecialiseerd in persluchtapparaten en kunnen onderhoud en herstellingen uitvoeren op veel merken. Jammer genoeg gebeurt het af en toe dat ook wij moeten passen.
   • Verplaatsing: Voor dit soort interventies wordt een kilometervergoeding aangerekend.

   Dringende interventie nodig?
   051 61 14 44

   Onderhouden persluchtinstallatie werkt kostenbesparend
   Plan uw onderhoud

   Persluchtinstallaties zijn gevoelig aan slijtage, zeker als ze in vaak in zware condities moeten werken.

   Een goed onderhouden installatie is bedrijfszeker en werkt energie-zuiniger dan een slecht onderhouden persluchtinstallaties.

   Door tijdig een onderhoud in te plannen kan stilstand voorkomen worden en blijft de persluchtinstallatie in optimale conditie.

   Huurmachines verzekeren continuïteit in uw werkzaamheden
   Bekijk prijzen en toestellen

   Uw machine is defect of niet beschikbaar wegens onderhoud?

   Wij bezorgen u een vervangcompressor, vervangstraalketel, -pneumatische hamer of straalslang.

   Zo is de continuïteit van uw werk verzekerd. Vraag onze speciale prijzen voor huurders die hun machine bij Valo Service laten onderhouden of herstellen.

   Bekijk prijzen en toestellen